Начин на приготвяне
Брашното се пресява заедно с бакпулвера.
Яйцата се разбиват със захарта, докато увеличат обема си.
След като сте ги разбили, прибавете постепенно, като не спирате да разбивате, брашното с бакпулвера.
Белият шоколад се разтапя на водна баня.
Към разтопения бял шоколад се прибавя разтопеното краве масло. Разбърква се до получаването на хомогенна смес.
След това изсипете шоколадовата смес към яйчната смес. Разбъркайте.
Тавата, в която ще го печете кекса, застелете с хартия за печене.
Върху нея изсипете сместа за сладкиша с малини. Върху тази смес наредете малините и леко ги натиснете към дъното.
Печете сладкиша с малини и бял шоколад в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути.