Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата и при тях натрошаваме сиренето. Разбъркваме и добавяме бакпулвера.
Смесваме олиото с разтопеното масло. Отделяме си малко за намазване.
Поставяме една кора на плота, намазваме с мазнината, отгоре поставяме втора кора, намазваме пак с мазнина и в единия широк край поставяме една ивица от плънката.
Навиваме на руло, после на охлювче и поставяме в намазаната с малко мазнина кошница на уреда.
По този начин приготвяме още две рула и ги увиваме около първата по класическия начин.
Намазваме отгоре вкусната вита баница с мазнина.
Печем на 200 градуса 15 минути.
След това внимателно обръщаме баницата в чиния и поставяме обратно в кошницата, за да се изпече и от другата страна.
Печем още 10 минути на 200 градуса.
Страхотна баница в еър фрайър, изпечена перфектно- хрупкава, но не ронеща се отвън и чудно мека отвътре.