Gotvach.bg»Рецепти»Сладка»Сладко от дюли в хлебопекарна

Сладко от дюли в хлебопекарна

Сладко от дюли в хлебопекарна
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
1
"Каква работа има хлебопекарната при сладкото от дюли - разберете от рецептата"

Необходими Продукти

  • дюли - 1 кг
  • захар - 500 г
  • лимонов сок - 1/2 ч.ч прясно изцеден
  • вода - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме си дюлите и ги настъргваме на едро ренде.

В контейнера на машината за хляб поставяме настърганите дюли.

Към тях добавяме лимоновия сок, водата и захарта и веднага пускаме машината да работи.

Програмата, която задаваме, е за сладко -Jam.

Когато изтекат минутите, вадим сладкото от дюли и сипваме в бурканчета, като затваряме веднага, докато е топло.

Обръщаме с капачката надолу сладкото от дюли в хлебопекарна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: