Веган разядка с чушки и печен лук

Веган разядка с чушки и печен лук

22/08/2020
"Поздрав към всички, изповядващи веганството и не само с тази чудесна разядка с чушки и печен лук"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо733
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, подсушете и разрежете патладжана през средата. Направете разрези по месеста част и намажете всички страни със зехтин. Сложете в тавичка за печене.

Чушките измийте и леко надупчете. Сложете и тях в тавата. Лука, обелете и завийте в алуминиево фолио. Също сложете в тавата. Печете в загрята фурна на 220 градуса до готовност.

Извадете готовите печени зеленчуци и оставете да изстинат. Обелете и сложете в кухненски робот, заедно с подправките, чесъна и копъра. Смелете веган разядката. Прехвърлете в купа с капак и оставете в хладилника за няколко часа.

Веган разядка с чушки и печен лук може да сервирате със сухари, крекери, соленки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар