Пилешка кремсупа със сметана

27/08/2020
"Бърза пилешка кремсупа със сметана - да ви е сладко "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо622
  • Преглеждания за месеца239
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 150 г
  • картоф - 1 бр.
  • морков - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • сметана - 100 мл за готвене
  • краве масло - бучка
  • лук - 1 бр.
  • пилешки бульон - 1 бр.
* мерки и количества
Пилешка Супа

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане сложете месото.

Обелете картофа, моркова и лука.

Нарежете ги на големи кубчета и сложете и тях.

Налейте вода, колко да покрие. Варете пилешката супа 15 минути.

Махнете капака и сложете сметаната.

Пасирайте с пасатор и върнете на котлона за 2 минути.

Изключете и добавете масло.

Разбъркайте и сервирайте пилешката кремсупа със сметана, поръсена с прясно смлян черен пипер.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар