Задушени свински пържоли
Sauteed Pork Steaks
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Задушени свински пържоли

Задушени свински пържоли

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
9494183k
Задушени свински пържоли1 / 2
17/09/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Знете ли рецепта за вкусни и ефектни пържоли? Сега ще ви предложим една такава за задушени свински пържоли"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 1 кг
  • мас - 70 г или олио
  • чесън - 5 скилидки
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли. Поръсете ги добре със сол и черен пипер от двете страни.

Загрейте по-голямата част от мазнината и запържете месото от двете страни, докато хване хубав загар. Гответе в съд с капак.

След като месото се запържи, добавете още малко мазнина, скълцания чесън и сложете капака да се задушават на тих огън за 15-20 минути или до готовност на месото.

Може да поднесете задушените свински пържоли с гарнитура от картофено пюре, задушени зеленчуци или туршия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
55
44
37
20
10
Дай твоята оценка: