Задушени пържоли с бира

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Задушени пържоли с бира1 / 2
22/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Знаете, че бирата е най-добрият приятел на пържолите, нали?"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 800 г
  • масло - 100 г
  • лук - 500 г
  • бира - 250 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете пържолите с част от маслото във фурната. Нарежете лука на тънки ивици и го задушете в останалото масло до златисто оцветяване.

Разстелете половината от задушения лук върху дъното на широка тенджера. Върху пласта лук наредете пържолите и ги покрийте с останалия лук.

Поръсете с черен пипер и сол, залейте с бирата. Захлупете тенджерата и оставете на тих огън до омекването на пържолите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: