Начин на приготвяне
Смиламе бисквитите с кокосовото масло в блендер, изсипваме сместа във форма за чийзчейк и с притискане оформяме бисквитена основа.Прибираме в хладилника да се стегне.
Разтваряме желатина във водата, оставяме го да набъбне и го загряваме 1-2 секунди, за да се разтопи.
Смесваме йогурта /аз използвах такъв с праскова и маракуя, но може да използвате и с горски плодове или друг по желание/ със сиропа от агаве и ванилията.
Наливаме вътре разтопения желатин и разбъркваме. Изсипваме върху бисквитения блат, заглаждаме и прибираме в хладилника за една нощ.
Преди сервиране освобождаваме любимия чийзкейк от формата и декорираме с топинг малина.
Лек чийзкейк с плодов йогурт - удоволствие за малки и големи!