Начин на приготвяне
Първо си приготвяме бульона от свинско рагу, ако нямаме готов.
След като бульонът е готов, си сваряваме яйцата, да са твърдо сварени.
Сгорещяваме бульона, така че да заври, начупваме полуготовите нудли и ги оставяме в бульона. Разбъркваме и оставяме да поврат за 3-4 минути.
След като нудлите са готови за консумация, ги разделяме в две дълбоки купи.
Режем лука и чушките и настъргваме морковите. Разполовяваме яйцата, слагаме от лютия червен пипер и черния пипер и разбъркваме.
Накрая поръсваме зеленчуците отгоре и слагаме яйцата във вкусния Рамен.
Разделяме продуктите в двете купички.
Ако имате кимчи, сложете и от него в Рамена - комбинацията е чудесна.
Добавете от лютия червен пипер според вашите предпочитания.
Яжте Рамен Шин горещ и лют.
Да ви е сладко!