Начин на приготвяне
Мариновайте пилешките пържоли за около час. Нарежете на ситно моркова, праза, лука и чесъна. В касерола сложете сусамовото олио и две супени лъжици от пилешкия бульон.
Добавете настъргания джиндифил лука и чесъна и задушете за няколко минути. Добавете соевия сос, чилито, Мирина и мисо пастата, и пилешките пържоли разбъркайте енергично и излейте останалия бульон.
Намалете котлона до слаб и оставете да къкри за около 30 минути или докато течността се редуцира с 4/5. След това отстранете месото и го накъсайте или нарежете на парчета.
В отделна тенджера кипнете 300 мл. вода и добавете нудълите. Те ще са готови за 5-6 минути. Сглобете рамена като в дълбока купа сложите 1/5 част от сварените нудъли. Добавете от бульона, сварено пиле, морковите и кимчи.
Този пилешки рамен ще ви завладее с богатия си вкус и невероятно ухание.