Свински хапки с броколи и лук

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
317
2k
606
441
17/09/2020
"Насладете се на сочните свински хапки, които са приготвени с лук и броколи за още по-приятен вкус"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо553
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки. Овкусете ги с кърито, сухия джинджифил, сол и черен пипер. Задушете в 70 г масло за 10-на минути или до готовност.

Кипнете тенджера с подсолена вода и добавете предварително накъсаните на розички броколи. Оставете за 5-6 минути, колкото леко да омекнат, но да запазят цвета си.

Отцедете и задушете в 50 г масло за 2-3 мин. Овкусете с пресния копър и малко сол.

Добавете нарязано на кубченца топеното сирене. Разбъркайте и снемете от огъня.

Нарежете лука на полумесеци, а чушката на кръгчета. Овкусете ги със зехтин, оцет и сол и ги намачкайте леко с ръце.

Свинските хапки с броколи и лук са готови.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
2.69 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар