Начин на приготвяне
Обелете всички зеленчуци и ги оставете цели. Измийте месото.
Сложете месото в тенджера под налягане и налейте вода. Изчакайте да заври и с помощта на решетъчна лъжица, отстранете пяната.
Добавете зеленчуците и ако е необходимо долейте с вода. Сложете нахута и поправките.
Затворете тенджерата и варете 60 минути. Изпуснете парата и махнете капака. В голяма чиния извадете месото и зеленчуците.
Прецедете бульона, върнете в тенджерата и добавете фидето. Варете супата с месо 10 минути или до готовност.
Сервирайте супата в чиния и в средата на масата сложете голямата чиния с месото, зеленчуците и нахута.
Косидо Мадриленьо (Cocido Madrileño) е готово.