Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Свинска пача с крачета и уши

Свинска пача с крачета и уши

ИвелинаИвелина
Чирак
857831711
Свинска пача с крачета и уши
Снимка: Ивелина
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"За вас не знаем, но за нас в студеното време домашната пача е задължителна"

Необходими Продукти

  • свински крачета - 2 бр.
  • свински уши - 1 бр.
  • свинско месо - 700 г за готвене
  • сол - 1 с.л.
  • дафинов лист - 3 бр.
  • черен пипер - 15 зърна
  • чесън - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази свинска пача с крачета и уши в тенджера под налягане се сваряват свинските крачета и ушите, като се добавя и солта. Варят се 60 - 70 минути.

Изваждат се, обезкостяват се и се нарязват на ситно в тава.

В същата вода се вари и свинското месо, като се добавят дафинов лист и черния пипер.

Свареното месо се реже на ситно към останалите продукти.

Към тях прибавяме нарязания чесън и водата, в която са врели продуктите.

След като изстине, домашната пача е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: