Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнени хлебчета»Чедърови хлебчета с плънка

Чедърови хлебчета с плънка

Чедърови хлебчета с плънка3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Със сигурност вълшебният аромат от тези хлебчета с плънка ще изкуши всички вкъщи"

Необходими Продукти

  • хлебчета - 6 бр. готови
  • плънка
  • телешка кайма - 400 г
  • лук - 1 глава кромид
  • черен пипер
  • сол
  • кимион
  • доматен сос - 6 с.л.
  • масло
  • чесън - за намазване
  • чедър - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Самите хлебчета са готови, но вие може да си ги приготвите сами.

Запичат се леко във фурна на 220 градуса и се изваждат.

Издълбават се и се намазват с разтопено масло и чесън.

Запичат се за 5 мин. и се поставя плънката. Отгоре поръсвате с чедър и запичате пълнените хлебчета за още 5 мин.

Чедъровите хлебчета стават превъзходни и сочни.

Източник: Теди Георгиева - Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: