Начин на приготвяне
Почистете и измийте зеленчуците за супата топчета. Лука и червената чушка нарежете на ситно, а моркова настържете с ренде.
Поставете ги в съда за готвене и долейте 1.5 вода.
Включете уреда и изберете програма за готвене ( STEW), задайте време за готвене (COOKING TIME) за 55 минути. Натиснете бутона за започване (START) и затворете капака.
Докато супата се готви в мултикукъра, подгответе топчетата.
Смесете каймата ориза, сложете към тях едно яйце и подправете със сол и суха чубрица на вкус. Размесете добре всички продукти и оформете малки топчета. Оваляйте ги в брашно.
15 минути след започване на готвенето, отворете капака на уреда и добавете топчетата в него.
Подготвяме застройката. Разбиваме жълтъка заедно с киселото мляко. Бъркайте до получаване на хомогенна смес.
Когато таймерът показва, че остават 7-8 минути, изсипете в уреда застройката. Оставете да се готви до приключване на зададеното време.
Когато готвенето приключи, уредът автоматично ще премине в режим да поддържа на супа топчета със зеленчуци в мултикукър топла да неговото сервиране. (KEEP WARM).