Начин на приготвяне
Кипваме водата и захарта за сиропа в малка касерола за 5 минути. Оставяме да се охлади.
Смесваме плодовия йогурт с киселото мляко, заквасената сметана и пудрата захар.
Разтваряме желатина в двете лъжици вода, загряваме го за 1-2 секунди и го наливаме в сместа. Разбъркваме.
Поставяме готовия какаов блат във форма за торти с отделящо се дъно, като предварително премерваме и изрязваме необходимата големина, така че да става точно във формата.
Сиропираме го равномерно с охладения сироп. Отгоре изливаме желатиновата смес и заравняваме. Прибираме в хладилника за 3-4 часа, да се стегне.
Нарязваме нашето бързо парфе без печене на парчета, сервираме в чинийки и украсяваме с топинг шоколад.