Начин на приготвяне
Разбиваме яйцето със захарта. Добавяме киселото мляко, ванилията, бакпулвера и оризовото брашно.
Обелваме ябълките, нарязваме ги на едро и ги сипваме в сместа.
Разпределяме сместа в тефлонова кръгла тавичка с отлепящо се дъно.
Печем на 200 градуса 25 минути. Оставяме да се охлади и отлепваме от стените и дъното. Оставяме блата във формата.
Смесваме изварата, пудрата захар, лимоновата захар и скира.
Намачкваме бананите и ги добавяме.
Разтваряме желатина във водата, загряваме го, за да се разтопи, и го наливаме в крема.
Разбъркваме добавяме стафидите и изсипваме върху блата във формата.
Заравняваме диетичния чийзкейк и с лъжицата правим въртеливи движения отгоре.
Прибираме нашия чийзкейк с ябълкова основа в хладилника за 1 нощ.