Начин на приготвяне
За крема:
Загрейте млякото на слаб огън в средна тенджера, но не кипвайте.
В друга купа разбийте жълтъците със захарта и ванилията. След това прибавете брашното.
При получената смес добавете малко от загрятото мляко, за да може да се втечни, и после тази смес добавяте към млякото на котлона. Бъркате постоянно, докато се сгъсти като крем, и сваляте от котлона.
Изберете съд, който има високи стени, за да може, когато редите ред бишкоти и ги заливате с крем, той да се натрупва около тях.
Между всеки ред бишкоти може да слагате млени захаросани ядки или просто печени ядки по желание.
Най-отгоре поръсете лесната бишкотена торта с какао.
Оставете лесната торта с бишкоти и домашен крем за няколко часа в хладилник, за да попият и да омекнат бишкотите