Печено свинско коремче

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Печено свинско коремче
Снимка: Ники
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
4
"Много апетитно печено свинско коремче, което може да поднесе с любима гарнитура по избор"

Необходими Продукти

  • месо - 1 кг от корема с кожата
  • соев сос
  • бира
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското коремче овкусяваме хубаво със сол и черен пипер, може да се използва някоя готова подправка за месо.

В купа слагаме соев сос и поставяме месото. Овалваме го в соса няколко пъти, и поставяме в хладилника за едно денонощие.

Хубаво е 2-3 пъти през това време да се обърне коремчето.

След това в тава поставяме месото и сипваме около 1 ч.ч. бира. Покриваме тавата с фолио и печем в загрята на 150°C фурна за около 2 часа и половина.

След това махаме фолиото и запичаме още малко свинското печено.

Наздраве с това уникално печено свинско коремче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: