Начин на приготвяне
Сипваме бисквитите, бананите и маслото в блендер и смиламе.
Добавяме ореховите ядки и прясното мляко и разбъркваме.
Разпределяме сместа в чашки, като ги пълним наполовина.
Оставяме настрани.
Смесваме нишестето с водата.
Кипваме млякото със захарта и добавяме на тънка струйка разтвореното нишесте.
Варим при непрекъснато бъркане до сгъстяване на пудинга. Отместваме и оставяме за 10 минути да се охлади леко.
След това добавяме маслото и белия шоколад и разбъркваме много хубаво.
Разпределяме банановия крем в чашките върху бисквитения слой.
Оставяме банановите пудинги да изстинат и ги прибираме в хладилника до момента на сервиране.
Преди сервиране поръсваме отгоре с малко канела.