Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Манджи»Свинско месо с кисело зеле в мултикукър

Свинско месо с кисело зеле в мултикукър

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Свинско месо с кисело зеле в мултикукър
Снимка: Ники
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Няма как да объркате аромата на тази манджа с кисело зеле и месце"

Необходими Продукти

  • месо - 800 г шарено
  • кисело зеле - 1 бр.
  • червен пипер
  • дафинов лист
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на по-едри кубчета и го поставяме в мултикукъра. Зелето също нарязваме на ситно и го прибавяме към месото.

Прибавяме 2-3 к.л.с връх червен пипер и 2-3 листа сух дафинов лист. Прибавяме и мазнина.

Разбъркваме хубаво всички продукти да се омесят.

Наливаме зелев сок, колкото да покрие продуктите.

Пускаме кукъра на програма Stew за 40 минути. Поднасяме манджата топла.

Свинското месо с кисело зеле в мултикукър е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#312505
Потребител#312505
Направих малки промени в начина на приготвяне, като добавих следните продукти:
Девисил - 1 ч.л.
Черен пипер млян - 2-3 ч.л.
Праз лук - половин стрък
Моркови - един средно голям
Доматено пюре - половин ч.ч.
Първоначално запържих месото заедно с черния пипер на "Brown" за 10 минути, като последователно добавих лука, червения пипер, доматеното пюре и моркова.
Когато приключи запържването, добавих киселото зеле, дафиновия лист и девисила. Долях зелев сок до нивото на продуктите и включих на "Stew" за 40 минути.
11.12.2022 14:37
10
1