Шишчета от черен дроб

Шишчета от черен дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Шишчета от черен дроб1 / 2
09/06/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
"Не се облизвайте, ами записвайте рецептата и загрявайте скарата, а след това споделете с нас резултата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се нарязва на кубчета с дебелина 1. 5 см., които се нанизват на шиш. Между тях се слагат парчета от сланина или пушените гърди със същата форма, но два пъти по - тънки.

Шишчетата се пекат на скара, поръсват се със сол и черен пипер. Поднасят се с гарнитура от задушен ориз, пържен лук на филийки, пресен зелен лук, нарязан на дребно, домати и краставици.

Може да се поднесе и подходящ сос.

Посочените продукти са за една порция.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: