Сьомга Терияки

02/12/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 212
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • сьомга - 2 бр. котлети
  • хималайска сол
  • сос терияки - 2 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте сьомгата и я сложете в кутия с капак.

Добавете соса Тирияки, зехтина и солта. Разбъркайте добре.

Затворете капака и оставете в хладилника за няколко часа.

Загрейте тиган с незалепващо покритие.

Сложете 1 с.л зехтин и изпечете рибата на тиган от двете страни до готовност.

Извадете и поднесете сьомга Терияки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Марияна Петрова Иванова
Рибата може да се изпече още на скара или ребрен тиган.
0
0