Начин на приготвяне
Смесваме скира, маскарпонето, бурбонската ванилова захар, пудрата захар и лимоновия сок.
Започваме да сглобяваме десерта.
Топваме за кратко всяка бишкота в прясното мляко.
В дълбока правоъгълна формичка редим един ред напоени бишкоти.
Отгоре разпределяме 1/3 от крема. Отгоре втори ред бишкоти, крем, пак бишкоти и накрая останалия крем.
Сипваме от ягодовото желе отгоре на няколко места с лъжичка и разнасяме многократно в различни посоки.
Продължаваме да разнасяме с лъжичката до получаване на нежен розов меланж на бисквитената тортичка.
Увиваме хубаво с прозрачно фолио и прибираме бишкотен десерт със скир и маскарпоне в хладилника за една нощ.