Марината за свинско на скара

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай5128145
07/10/2018
"Отделете време да мариновате свинското месо в тази марината и ще се насладите на най-вкусните пържоли, които сте опитвали!"
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо151 782
  • Преглеждания за месеца5816
  • Преглеждания за седмицата815
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • саламура - 200 - 300 мл от кисели краставички
  • лук - 2 глави
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • соев сос - 2 с.л.
  • червено вино - 4 с.л. може и бяло
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Съставки се разбиват в купа добре, докато се смесят, и накрая се добавят по-едро нарязаните лук и чесън.

С тази марината се покриват добре месата, които ще се пекат на скара. Пържолите престояват в маринатата 1 нощ и на следващия ден се отцеждат и се пекат.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
димо
димо
30.12.2014 17:17
На вид ми хареса ще видим и на вкус.:-)
10
1
Ели
Ели
13.05.2014 18:01
И на нас ни хареса много
1
5
Здравко Христев
Здравко Христев
28.10.2013 15:07
Маринатата е вълшебна! Само дето не сложех чесън и червен пипер, и виното замених с ракия!
14
11