Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Бъбреци с марината на скара

Бъбреци с марината на скара

Бъбреци с марината на скара
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Някой знае ли това мезе колко бира пие, за една приятелка питаме"

Необходими Продукти

  • свински бъбреци - 700 г
  • оцет - 500 г
  • соев сос - 2 с.л
  • чубрица - 1 с.л
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бъбреците режем наполовина. Изчистваме от белите ципи и поставяме в оцет да стоят за около 1-2 часа.

Това го правим, за да може да се премахне самата миризма.

Вадим, измиваме и поставяме в друг съд, където сме поставили соевия сос и чубрицата.

Оставяме така за около 30 минути.

След като са престояли вадим и поставяме на скарата, като печем и от двете страни. Поднасяме с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: