Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Шишчета»Шишчета в марината на скара

Шишчета в марината на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Шишчета в марината на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Днес ще ви споделим тези невероятни свински шишчета със специална винена марината. Колко вино и бира изпиват, преценете сами"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • чушки - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • печурки - 20 бр. цели
  • за маринатата
  • горчица - 3 с.л.
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • кимион - 2 щ.
  • зехтин - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете месото. Нарежете го на кубчета и го овкусете с марината, приготвена от изброените продукти.

Оставете го да престои с подправките поне 2-3 часа.

След това го нанижете на шишчета заедно с нарязаните на кубчета зеленчуци и гъбите.

Изпечете шишчетата на скара и сервирайте с подходящ сос.

Шишчетата в марината на скара са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: