Механджийски гулаш

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Механджийски гулаш2 / 2
11/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Класическа рецепта за механджийски гулаш - опитайте, рецептата ще ви стане любима"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг
  • картофи - 700 г
  • моркови - 2 бр.
  • чушки - 2 бр. червени
  • праз - 1 бр.
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • кимион
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите, морковите и чушките почистваме и нарязваме на едри парчета.

Праза нарязваме на ситно. Телешкото месо се нарязва на кубчета и се запържва в мазнина до златисто.

Добавяме праза, чушките, картофите и морковите. Сипваме виното и сухите подправки. Готвим ароматния гулаш на тих огън, докато изври течността.

Поднасяме механджийския гулаш топъл с чаша бира или вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: