Начин на приготвяне
В дълбок тиган задушавате праз лук, нарязан на средно големи парченца.
Към него добавяте чесън, джинджифил, нарязан на ситно и морков на лентички (те се правят най-лесно с белачка за картофи ;)
Добавяте листата от китайско зеле, нарязани на ленти, като за салата.
Добавяте селърито, нарязано на средно големи парченца.
През цялото време доливайте по малко вода, за да се задушават зеленчуците, а не да се пържат.
Добавете куркумата и соевия сос и разбъркайте добре.
Идва ред на бейби царевичките, на които не им трябва готвене. Добре е те да са леко хрупкави.
В отделен съд сварете оризовите спагети за ок. 6 минути.
Отцедете спагетите и ги добавете в тигана при готовите зеленчуци и разбъркайте добре.
Може да добавите още соев сос и няколко капки сусамово олио за по-екзотичен вкус на оризовите спагети с китайско зеле и джинджифил.