Начин на приготвяне
Прясното мляко се изсипва в млековарка и се оставя да се свари.
Премахва се каймакът.
Яйцата се разбърква със захарта и се разбиват на пяна с тел.
Прибавя се ванилията.
Ванилията се прибавя, след като яйцата са разбъркани на пяна.
Брашното се разбърква с какаото до получаване на еднородна смес.
Яйцата се прибавят постепенно към брашното при продължително бъркане с тел. Разбърква се много добре до получаване на хомогенна смес.
Свареното мляко се сварява от котлона. Сместа се изсипва в млякото при продължително бъркане.
Млякото се връща отново на котлона, като се разбърква постоянно, докато се сгъсти.
Шоколадовият крем се изсипва в купички и се поръсва с кокосови стърготини.
Оставя се лимецовият крем с кокос да се охлади.