Начин на приготвяне
Почистваме ябълките от кората и семките и ги режем на парченца. В съд задушаваме със съвсем малко вода, заедно с подправките докато омекнат.
След като са вече омекнали ги пасираме на гладко пюре. Оставяме ги да се охладят. В касерола поставяме захарта и я карамелизираме
На дъното на всяка купичка сипваме по малко карамел. Така завъртаме купичката, че карамелът да облее и стените им.
Разбиваме леко яйцата със захарта и разреждаме с прясното мляко. Добавяме кокоса и ябълковото пюре.
Пълним със сместа купичките, слагаме ги в тава и сипваме в нея гореща вода. Печем крема на водна баня за около 30-40 минути.
Сервираме крема студен, обърнат в десертни чинийки.