Начин на приготвяне
В дълбока купа си разбиваме яйцата, добавяме киселото мляко, газираната вода, олиото, царевичното брашно и бакпулвера.
Разбъркваме добре и добавяме натрошеното сирене, разбъркваме отново.
Започваме да добавяме корите, като ги накъсваме (накъсвате ги една по една, защото ако късате по-повече, остават на топка в баницата).
Разбъркваме добре и сипваме сместа в тава, в която предварително сме сложили хартия за печене.
Хубаво е да оставим за поне 1 час преди печене мързеливата баница, да поемат корите.
По-желание може да поръсите със шарена сол и сусам.
Печем бързата бъркана баница в предварително загрята фурна до готовност.
Готовата баница напръскваме с вода и покриваме с кърпа.