Начин на приготвяне
Измийте пуешкото и нарежете на хапки.
Включете кукеото и задайте режим пържене. Сложете 3 с.л. олио и изпържете месото до златисто.
Добавете лука, нарязан на полумесеци. Пържете около 10 минути или до омекване.
Сложете червения пипер, а след няколко минути и виното.
Изчакайте да се изпари алкохолът и налейте вода, колкото да покрие продуктите. Добавете подправките и разбъркайте.
Изключете режим пържене и задайте варене под налягане за 15 минути.
Затворете капака и изчакайте да свърши програмата.
Отворете и сгъстете кебапа с размитото брашно с вода.
Задайте отново варене под налягане и нагласете таймера за 2 минути.
Затворете и като свърши програмата, вашият пуешки кебап в кукео е готов за консумация.