Начин на приготвяне
В малката чаша на булета (200 г) сложете чиата с приблизително 100 мл топла водичка.
Изчакайте да набъбне и добавете другите съставки - начупен на парченца банан, микс семена, лешниците, кокосовото масло, меда и какаото.
Сложете ножа за ядки и блендирайте за минута, докато се получи гладка консистенция.
Разпределете шоколадовия пудинг без захар в подходящи чашки или купички.
Сложете шоколадовото изкушение на хладно до сервирането му.
По желание може да гарнирате домашния пудинг с натурален шоколад, ядки или плодче.
Бележка: Вместо лешници може да ползвате бадеми, кашу, орехи. Ако не разполагате с нутрибулет, ползвайте кухненски робот или мощен пасатор за този шоколадов пудинг без захар в нутрибулет.
Да ви е сладко!