Крем супа от тиква с моркови

Крем супа от тиква с моркови

MichelleMichelle
Новак
8
59
21
07/02/2021
"Бъдете царицата на кремсупите с тази чудесна тиквена супа с моркови"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 263
  • Преглеждания за месеца196
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Тиквата почиствате от кората и сърцевината, нарязвате я на хапки.

2. Нарязвате на ситно лука, а моркова и чушките отново (почистени) на хапки (малки парчета).

3. Задушавате в тенджера лука в мазнината.

4. Като омекне лукът, добавяте подправките. След това млякото и водата.

5. Следват тиквата, морковите и чушката.

Оставяте да врят в тенджерата, като периодично разбърквате. Необходими са около 15-20 минути - докато тиквата омекне и се разделя лесно с лъжица.

След като е готово, оставяте настрана да поизстине и след това пасирате супата с пасатора.

Тиквената супа може да се поднесе с крутони.

Крем супата от тиква с моркови е готова.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар