Сирене в гювече

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Сирене в гювече1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Едно от любимите ни ястия тип Какво да правим с това парче салам и малко сирене, които стоят в хладилника?"

Необходими Продукти

  • сирене - 400 гр.
  • доматен сок - 260 мл.
  • олио - 100 мл.
  • кисели краставички - 4 бр.
  • колбас - шпек 300 гр.
  • кашкавал - 250 гр.
  • яйца - 4 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипва се олио да покрие дъното на гювечето. След това се слага доматения сок, равномерно по всичките гювечета.

Отгоре се слага сирене, нарязано на филийки, нарязана на кубчета кисела краставичка, нарязан на кубчета шпеков салам. Отгоре се нарежда кашкавал нарязан на филийки. Чукват се по едно яйце на гювече. Покрива се с капак и се пече 25 - 30 мин на фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
414
34
21
10
Дай твоята оценка: