Начин на приготвяне
Шоколадът и маслото разтопяваме на водна баня.
Яйцата и захарта разбиваме добре с миксер. Добавяме към сместа смлените орехи, а след това и брашното на части.
Бъркаме с бъркалка отдолу нагоре, като се стараем да не спада сместа.
Шоколадовата смес също добавяме малко по малко и бъркаме. В намаслена правоъгълна тавичка /а може и кръгла/ изсипваме сместа за беаунито и печем на 180 градуса за около 25-30 мин.
Браунито отгоре се изпича добре, а по средата остава леко влажно.
За шоколадовата глазура кипваме млякото и изсипваме върху начупения шоколад, изчакваме минутка и бъркаме с телена бъркалка, докато не стане хубав и гладък шоколадов крем.
Него го изсипваме върху шоколадовия сладкиш и украсяваме с малинките.
Изчаква се да се охлади и се сервира брауни с шоколадова глазура и малини.
Да ви е сладко!