Начин на приготвяне
Мариновате пилешкото филе в соев сос, къри и малко олио за ок. 1 час.
Слагате галета в дълбока чиния и овалвате всяко филе в нея.
Редите пилешките филенца в тава с хартия за печене и малко олио и печете на 200°C до златисто.
Ако тавата ви е с незалепващо покритие, не е нужно да слагате хартия.
Докато месото се пече, си нарязвате продуктите за плънката за бурито.
Нарязвате червения лук на полумесеци, киселите краставички на тънки кръгчета и кашкавала и чедъра - на средно дебели резени.
След като пилешкото филе е готово, започвате да редите продуктите в тортията.
Първо, намазвате леко с майонеза и после слагате в единия край филенцата, лук, краставички и кашкавал.
Завивате тортията, както е показано на снимките горе, и слагате в същата тава, в която сте пекли пилешкото филе.
Слагате по няколко резена (или настъргвате) чедър и запичате във фурната, докато се разтопи.
Поднасяте буритото с пилешко и чедър топло със свежа салата.