Тосканска лучена супа

23/02/2021
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Смелете бадемите и ги сложете в купичка. Добавете оцета, канелата, разбъркайте и заделете.

В тенджера сложете 3 с.л зехтин. Обелете и нарежете лука на полумесеци. Сложете го в тенджерата и пържете на ниска степен, докато омекне. Това ще ви отнеме около 40 минути.

След като омекне лукът, добавете сместа с бадемите. Запържете за няколко минути.

Добавете меда, а малко след това и бульона. Сложете подправките и варете половин час.

Готовата лучена супа разсипете в дълбоки купички и поръсете с настърган кашкавал.

Изпечете тостерен хляб. Веднага щом извадите поръсете и него с кашкавала. Сервирайте супата веднага.

Тосканската лучена супа е много вкусна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар