Начин на приготвяне
Сипваме каймата в тефлонова ренджера или дълбок тиган, добавяме 1 ч.л. олио и запържваме до покафеняване.
Отместваме от котлона и добавяме черния пипер, солта, мащерката и индийското орехче. Нарязваме пресния лук на дребно и го сипваме при каймата. Разбъркваме.
Поставяме една кора на плота и я намазваме с малко олио. Прегъваме я на две и по дължината на широката страна разпределяме ивица настърган кашкавал и върху него ивица кайма.
Навиваме на руло и нарязваме на 4 малки рулца.
По този начин приготвяме и останалите продукти.
Подреждаме рулцата в тава върху лист хартия за печене. Отгоре ги намазваме с олио.
Печем баничките на 200 градуса за 12 минути до златисто.
Баничките с кайма и пресен лук са готови.