Есенна салата с карфиол

Драгомир НедевДрагомир НедевНовак
11/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 975
  • Преглеждания за месеца506
  • Преглеждания за седмицата133
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте карфиола на розички и го бланширайте до омекване в подсолена вряща вода. По желание след отцеждане може да го запечете за кратко в тавичка във фурната.

Почистете спанака и марулята и ги накъсайте в купа. Добавете охладения карфиол, нарязаните репички и леко разбъркайте. Натрошете отгоре сиренето.

Разбийте заедно съставките за дресинга и залейте салатата. Леко объркайте и по желание поднесете с варени яйца.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар