Начин на приготвяне
Маслото трябва да е меко, а яйцата да са на стайна температура. Разбийте маслото със захарта на пухкав крем. Добавяйте яйцата едно по едно и разбивайте след всяко. След тях добавете ароматите - ванилията, цитрусовата есенция, ангостурата и лимоновата кора.
Добавете сладкото и объркайте добре. Добавете смесените и пресяти сухи съставки - брашно, бакпулвер, какао, канела, подправките и щипка сол. Разбъркайте с разтопения шоколад, който не трябва да е мн. горещ. След като сместа се хомогенизира, сипете я в подходяща подмазнена или застлана с хартия за печене тава.
Изпечете сладкиша продължително време в загряна на 180 градуса фурна. Пробвайте с клечка дали е готов. Сладкишът е с изключително наситен вкус и с леко влажна вътрешност.
Поръсете го с пресято какао и го поднесете напълно охладен.