Начин на приготвяне
За блата: Сложете смлените бисквити в по-дълбока купа, добавете разтопения маргарин, шоколадовото мляко и разбъркайте.
Поставете обръча върху подноса, изсипете приготвената смес и я разпределете равномерно.
За пълнежа: Разбъркайте с миксер крема сиренето и пудрата захар. Изключете миксера и добавете течния шоколад, шоколадовото мляко и разбъркайте с шпатула.
Отделно разбийте сладката сметана на твърд сняг. Добавете разбитата сладка сметана към сместа с еврокрема и разбъркайте леко с шпатула, за да се комбинират всички съставки.
Намажете блата с пълнежа, поръсете с настъргания шоколад за готвене и оставете в хладилника да стегне.
Извадете шоко тортата от хладилника и махнете обръча.
Нарежете шоколадовия чийзкейк на парчета с желания размер, сервирайте и се насладете на шоколадовия чийзкейк бадемови бисквити!