Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото филе на хапки. Обелен лук нарежете на ситно.
В тиган с незалепващо покритие загрейте олио, запържете лук и нарязана на кубчета зелена чушка, докато омекнат.
Прибавете пилешко филе, запържете го, докато побелее.
Поръсете с дадените подправки и червения пипер.
Разбъркайте добре, сипете гореща вода и прибавете размразените грах и моркови.
Гответе вкусната яхния с пиле на умерен огън под леко открехнат капак до готовност на пилешкото месо и зеленчуците.
Сервирайте яхнията с грах топла със скилидки пресен чесън и пресен магданоз.
Яхния от пилешко филе с грах и моркови - лесно, бързо и много вкусно за вечеря!
Добър апетит!