Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени Супи»Таратор»Пасиран таратор с кокосово мляко

Пасиран таратор с кокосово мляко

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7466k2k4k
Пасиран таратор с кокосово мляко
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 4
01/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Изненадайте всички гости с този апетитен и толкова екзотичен таратор"

Необходими Продукти

  • краставици - 1 бр.
  • зелен лук - 1 стрък
  • чесън - 1 скилидка
  • зехтин - 1 с.л.
  • кисело мляко - 130 г
  • копър - 10 г
  • магданоз - 10 г
  • сол
  • кокосово мляко - от 1 орех
  • кокосов орех - 1 бр. за сервиране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер слагаме едро нарязани 1 краставица (предварително обелена и почистена от семките), стрък зелен лук, скилидка чесън, зехтин, кисело мляко, магданоз, сол, кокосовото мляко от един орех и 3-4 кубчета лед.

Разбиваме всички съставки за апетитния таратор.

Сервираме пасирания таратор с кокосово мляко в кокосов орех.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: