Пържоли на фурна във фолио

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
16/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 084
  • Преглеждания за месеца294
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг пържоли
  • мед - 2 с.л.
  • бира - 1/2 чаена чаша
  • масло - 20 грама
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

По желание може да начукате леко пържолките, особено ако са от котлет. Овкусете ги със сол и черен пипер от двете страни.

Разтопете меда на водна баня, смесете го с маслото и го разбъркайте много добре. Намажете щедро пържолите с получената смес и ги наредете в тава. Залейте ги с бирата и 1/2 ч.ч. вода. Завийте тавата плътно с алуминиево фолио и ти сложете в студена фурна.

Пържолите се пекат около 90 минути на 200 градуса, като 15-ина минути преди изваждане е добре да отстраните фолиото, за да се запекат.

Сервирайте сочните пържоли с любимата си гарнитура.

Да ви е сладко!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар