Начин на приготвяне
В купа се смесват бадемовото брашно, пудрата захар и канелата. Оставя се малко пудра захар за овалване накрая.
В друга купа се разбиват с миксер белтъците да станат на пяна.
След това се прибавят към бадемовата смес и се разбъркват добре.
В тавичка върху хартия за печене се намазва зехтина и с лъжица се изсипва от приготвената смес, като се оформят кръгли бисквити.
Пекат се в предварително загрята фурна на 160 градуса за 15 минути.
След като са готови, бързите бадемови бисквити се овалват в пудра захар.
Коментари
Сложих и едно малко парченце настъргана тиква, както и една шепа смлени орехи. Уникални станаха! Може и без поръсване на пудра захар отгоре защото става малко вповече сладководни.