Начин на приготвяне
Поставете яйцата и захарта в купа, след това добавете мляко, олио и комбинирайте всичко, след това добавете брашното и бакпулвера.
Изсипете сместа върху хартия за печене в тава.
Печете, докато поставяйки клечката за зъби, не извадите клечката за зъби без тестото върху нея.
Когато се изпече пухкавият сладкиш, оставете го да се охлади, след което го нарежете на кубчета.
Когато започнете с топинга, сложете млякото в тигана да се загрее, след това маргарина и захарта и накрая шоколада.
Разбъркайте, докато всичко се смеси добре.
Поставете сладките пасти в горещия сос, след което ги оваляйте в кокос.
Моите кокосови туфи - винаги когато ви се хапва нещо сладко и домашно!