Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 200°C.
Застелете формата за брауни с хартия за печене. Нарежете шоколада на кубчета.
Сложете захарта и маслото в по-голям съд на умерен огън, за да се разтопи маслото.
Разбъркайте 5 минути, за да се разтвори цялата захар, след това свалете от котлона.
Добавете съдържанието на пакетчетата чай и нарязания черен шоколад към топлата смес от захар и масло и разбъркайте, докато се разтвори напълно.
Оставете да се охлади до стайна температура.
Разбъркайте разбитите яйца в охладената смес, добавете пресятото брашно и какаото и разбъркайте за кратко, за да се смесят всички съставки.
Прехвърлете сместа в подготвената форма за брауни и подредете хрупкави бисквити.
Печете шоколадовото брауни 20-25 минути или докато повърхността стане блестяща и леко напукана.
Оставете браунито да се охлади напълно, след което го нарежете на кубчета и сервирайте брауни с черен чай и бисквити.