Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Шоколадов сладкиш»Брауни с черен чай и бисквити

Брауни с черен чай и бисквити

Gordana DanilovGordana Danilov
Готвач
14337598
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Брауни с черен чай и бисквити
Снимка: Gordana Danilov
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
16
"Освежете деня си и деня на близките си с тези красиви сладкиши и любимото ни брауни"

Необходими Продукти

  • кафява захар - 150 г
  • бяла захар - 225 г
  • масло - 225 г
  • черен шоколад - 180 г
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 125 г
  • какао - 75 г
  • черен чай - 2 пакетчета
  • бисквити - по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 200°C.

Застелете формата за брауни с хартия за печене. Нарежете шоколада на кубчета.

Сложете захарта и маслото в по-голям съд на умерен огън, за да се разтопи маслото.

Разбъркайте 5 минути, за да се разтвори цялата захар, след това свалете от котлона.

Добавете съдържанието на пакетчетата чай и нарязания черен шоколад към топлата смес от захар и масло и разбъркайте, докато се разтвори напълно.

Оставете да се охлади до стайна температура.

Разбъркайте разбитите яйца в охладената смес, добавете пресятото брашно и какаото и разбъркайте за кратко, за да се смесят всички съставки.

Прехвърлете сместа в подготвената форма за брауни и подредете хрупкави бисквити.

Печете шоколадовото брауни 20-25 минути или докато повърхността стане блестяща и леко напукана.

Оставете браунито да се охлади напълно, след което го нарежете на кубчета и сервирайте брауни с черен чай и бисквити.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: